Пистолет за Urea

Пистолети за урея. Предлагат се 2 модела: механичен и автоматичен.

Модели и цени

Модел Парт. номер Цена*
Механичен пистолет за урея  F14761000  89.00 лв.  89.00 лв. 
Автоматичен пистолет за урея  F0061903B  540.00 лв.  540.00 лв. 
Автоматичен пистолет за урея SB325  F00617000  460.00 лв.  460.00 лв. 

* цените са с ДДС.

Производител

Piusi S.p.A